Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOKIA N76 - HELLO! TEDY VLASTNĚ... AHOJ FINSKÁ ŽILETKO!

16. 2. 2007

Už bylo na čase, aby Nokia dohnala stále oblíbenější "žiletky" od americké Motoroly. Nokia ale ukázala, že "starý kontinet" je kolébka vzdělávání a žiletku N76 vybavila věru manažersky. (Proto její fotogalerii uvídáme v rubrice "smartphone".) Vraťme se tedy k dnes už téměř stařičké Motorole Razr V3. Co nabízela ona? Když se to vezme kolem, kolem a kolem, tak toho skutečně moc nebylo. Bluetooth, nějaký fotoaparát (rozlišení VGA), JAVU a kromě toho také pěkný design. Kdežto tady nalezneme rovnou i operační systém Symbian OS S60 jakožto nejnovější verzi 9.2. A protože Nokia to vzala z jedné vody na čisto, telefon má také výbavu zaměřenou především na hudbu. O tom svědčí mimo jiné možnost připojení sluchátek a na krytu umístěných tlačítek pro ovládání přehrávače. Aby to byl skutečný manažerský telefon, nesmí postrádat možnost paměťových karet. MicroSD až s 2GB místem se do N76 bude vkládat hezky. Tak, tady je asi nejviditelnější porovnávání Razr V3 a N76 a zároveň také funkce, na které je vidět rozdíl ve výbavách těchto dvou telefonů. Správně, fotoaparát. Narozdíl od obyčejného VGA N76 nabídne rovnou 2Mpx. K fotoaparátu ještě přidáme funkci, která potěší - možnost pořizování videa v rozlišení QVGA. Musíme také říci, že je zde možnost propojení s počítačem pomocí USB - to ovšem má Razr V3 také. Na displeji Nokia opravdu předvedla, co umí vyvinout za telefony - displej zobrazí 16 milionů barev na své 6cm úhlopříčce. A nemohl by to být ten pravý smartphone, kdyby neměl skvělý webový prohlížeč. 

Tato žiletka, které by byla k holení škoda :-), bude k dostání od května letošního roku za cenu pohybující se kolem 13 000Kč.    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cauko

(eraj, 14. 9. 2007 19:27)

tato stranka je celkom super len by to chcelo viac fotiek.
ak chces chod na moju stranku o nokia 6103 . zahl;asuj v anketach , napis komentare diik vola sa www.nokia6103.estranky.cz